sâmbătă, 1 martie 2014

Ce filme noi puteti vedea la cinema in saptamana 28 februarie - 6 martie

Daca aveti chef sa iesiti "ca fetele" sau sa mergeti impreuna cu iubitul la cinematograf, in aceasta saptamana dedicata voua, femeilor, aveti de ales dintre sase filme noi.


Non-Stop: Desi nu sunt un fan al filmelor care se petrec in avion, "Non-Stop" pare a avea o intriga interesanta. Liam Neeson joaca rolul unui ofiter care trebuie sa rezolve o situatie tensionata: daca nu transfera intr-un cont 150 de milioane de dolari, atunci un pasager va muri la fiecare 20 de minute. El este prins intr-o cursa infernala contra-cronometru pentru a-i salva pe cei din avion si pentru a descoperi cine este criminalul. Suspans, actiune, disperare - dar si un pic absurd, pe alocuri. Totusi, finalul bombastic nu va fi  pe gustul tuturor, avand in vedere ca firul logic al desfasurarii evenimentelor se rupe brusc cand politica intra in scena. O sa intelegeti mai multe daca il veti vedea :-) .



The Book Thief - Hotul de carti: Un film despre supravietuire si despre setea de cunoastere a spiritului uman, "Hotul de carti" spune povestea unei fetite, Liesel, care se muta cu familia adoptiva in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Impreuna cu un evreu refugiat care este ascuns de familie sub scari, ea invata sa citeasca si descopera ca puterea cuvintelor si imaginatia sunt mai mari si mai importante ca evenimentele groaznice care se intampla in jurul sau. Un film inteligent, dar putin cam siropos.



That Awkward Moment - Acel moment penibil: O comedie tipic americana, despre trei barbati care jura sa isi pastreze statutul de burlac cat mai mult timp. Insa planurile lor sunt date peste cap dupa ce fiecare se indragosteste, asa ca trebuie sa-si ascunda relatia de prieteni pentru a nu-si incalca promisiunea. Intre timp, ei se confrunta si cu dramele de zi cu zi pe care le traiesc alaturi de partenere. O comedie cu destule clisee, dar buna de relaxare. Bonus: Zac Efron.



Only Lovers Left Alive - Indragostitii mor ultimii: Diferit. Magic. Irezistibil. Asa s-ar descrie cel mai bine acest film. Desi spune povestea a doi vampiri, el nu se apropie deloc de "Twilight" sau "Vampire Academy". Mai mult, el spune o poveste clasica ce se apropie de "Vampirul Lestat". Desi lucrurile se intampla incet in acest film, dialogul savuros si excelenta interpretare te vor tine permanent in priza.



The Bag Man - Arme, crime si... o geanta: Un alt film de actiune cu Robert de Niro, care, de data aceasta, il are langa el pe Robert Cusack. Povestea e simpla: ce faci atunci cand un gangster iti face o oferta pe care nu o poti refuza? Si mai mult, te indragostesti de o tipa dura? Ei bine, acest film incearca sa raspunda la intrebare, dar nu reuseste. Criticii s-au plans ca este fara substanta, ciudatel si aproape o pierdere de timp pentru cei care nu sunt fanii lui de Niro.



Agon: Un film albanez care a fost adus la noi in tara doar pentru ca este realizat in colaborare cu o casa de productie romaneasca. Personajul principal se muta intr-un oras din Grecia, vrea sa se casatoreasca cu o frumoasa localnica si, in acelasi timp, sa ii gaseasca de munca fratelui sau. Insa planurile sale sunt constant date peste cap, de unde si sursa interminabila de probleme.

 

Iata ca aveti de ales intre actiune, drama, comedie, vampiri si povesti de viata. Ce film v-a atras atentia?

2 comentarii:

  1. Hmmm da interesant..."Acel moment penibil" este de vazut...multumesc de recomandari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si "Only Lovers Left Alive - Indragostitii mor ultimii" pare interesant

      Ștergere